Voor 4:

1,5 kg wortelen, zout, boter, 1 fijngesnipperde ui, 2,5 kg aardappelen, 2,5 dl melk, peper, nootmuskaat, 4 braadworsten

Bereidingswijze:

Schil de wortelen met een dunschiller en snij ze in plakjes. Kook deze gaar in lichtgezouten kokend water. Giet af en laat uitlekken. Stoof nadien smeuïg in boter met de ui.

Maak aardappelpuree met de aardappelen, melk, een klont boter, peper, zout en nootmuskaat. Voeg de wortelen toe en meng onder elkaar. Bak de braadworsten in boter. Serveer met de stoemp en de bakjus.

Voor 4: 1,5 kg wortelen, zout, boter, 1 fijngesnipperde ui, 2,5 kg aardappelen, 2,5 dl melk, peper, nootmuskaat, 4 braadworstenBereidingswijze:Schil de wortelen met een dunschiller en snij ze in plakjes. Kook deze gaar in lichtgezouten kokend water. Giet af en laat uitlekken. Stoof nadien smeuïg in boter met de ui.Maak aardappelpuree met de aardappelen, melk, een klont boter, peper, zout en nootmuskaat. Voeg de wortelen toe en meng onder elkaar. Bak de braadworsten in boter. Serveer met de stoemp en de bakjus.