Voor 12 stuks:

2 eieren

200 g zelfrijzende bloem

1 zakje vanillesuiker

90 g witte suiker

90 g bruine suiker

100 ml arachide- of zonnebloemolie

230 g geraspte wortel

50 g gehakte walnoten

1 tl kaneel of speculaaskruiden

snuifje zout

Bereidingswijze:

Maak de wortelen schoon en rasp ze. Hak de walnoten.

Klop de eieren met de suiker luchtig. Voeg de gezeefde bloem toe, de kaneel en het zout, en klop verder met de mixer. Voeg de olie toe.

Spatel met een pannenlikker de gehakte walnoten en geraspte wortelen onder het beslag.

Verdeel over 12 cupcakevormpjes. Bak 25 minuten in een voorverwarmde oven op 170° C.

Voor 12 stuks:2 eieren 200 g zelfrijzende bloem 1 zakje vanillesuiker 90 g witte suiker 90 g bruine suiker 100 ml arachide- of zonnebloemolie 230 g geraspte wortel 50 g gehakte walnoten 1 tl kaneel of speculaaskruiden snuifje zout Bereidingswijze:Maak de wortelen schoon en rasp ze. Hak de walnoten. Klop de eieren met de suiker luchtig. Voeg de gezeefde bloem toe, de kaneel en het zout, en klop verder met de mixer. Voeg de olie toe. Spatel met een pannenlikker de gehakte walnoten en geraspte wortelen onder het beslag. Verdeel over 12 cupcakevormpjes. Bak 25 minuten in een voorverwarmde oven op 170° C.