Voor 4:

200 g verse kaas (type Philadelphia)

50 g stilton

2 in fijne brunoise gesneden sjalotten

een handvol gemengde fijngesneden kruiden (dille, bieslook, dragon, basilicum)

peper en zout

100 g dungesneden gedroogde ham

olijfolie

toast

Meng de verse kaas met de verbrokkelde stilton, de sjalot en de fijngesneden verse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

Leg dakpansgewijs twee sneden ham op elkaar (in de hoogte) op een vel keukenfolie, verdeel wat van de kaasvulling in het midden en draai het geheel op als een worst. Leg gedurende ten minste 2 uur in de ijskast om de worst te laten opstijven.

Verwijder de keukenfolie, snij de worst in plakken/stukken van 1 tot 1,5 cm dik en serveer met bieslook, een streep olijfolie en toast.

Voor 4:200 g verse kaas (type Philadelphia)50 g stilton2 in fijne brunoise gesneden sjalotteneen handvol gemengde fijngesneden kruiden (dille, bieslook, dragon, basilicum)peper en zout100 g dungesneden gedroogde hamolijfolietoastMeng de verse kaas met de verbrokkelde stilton, de sjalot en de fijngesneden verse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.Leg dakpansgewijs twee sneden ham op elkaar (in de hoogte) op een vel keukenfolie, verdeel wat van de kaasvulling in het midden en draai het geheel op als een worst. Leg gedurende ten minste 2 uur in de ijskast om de worst te laten opstijven.Verwijder de keukenfolie, snij de worst in plakken/stukken van 1 tot 1,5 cm dik en serveer met bieslook, een streep olijfolie en toast.