Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 100 g wontonvellen (vierkantjes van 8 cm, 3 per persoon, diepgevroren te koop bij de Chinees)
  • bloem om te bestuiven
  • 700 g frambozen
  • 60 g amandelen, geroosterd en gemalen
  • 30 g poedersuiker

Om te frituren:

  • 4 dl maïsolie

Verhit de olie in een grote koekenpan tot 150° C. en bak een voor een de velletjes wonton-deeg tot ze goudgeel en uitgezet zijn. Laat de velletjes op keukenpapier uitlekken. Schik 4 velletjes als basis op een grote schotel en schep daar de helft van de frambozen in een laag overheen. Leg daarop een tweede laag van 4 velletjes en daarop de rest van de frambozen. Dek af met de laatste velletjes en bestrooi alles met een mengeling van amandelen en suiker.

Verhit de olie in een grote koekenpan tot 150° C. en bak een voor een de velletjes wonton-deeg tot ze goudgeel en uitgezet zijn. Laat de velletjes op keukenpapier uitlekken. Schik 4 velletjes als basis op een grote schotel en schep daar de helft van de frambozen in een laag overheen. Leg daarop een tweede laag van 4 velletjes en daarop de rest van de frambozen. Dek af met de laatste velletjes en bestrooi alles met een mengeling van amandelen en suiker.