Ingrediënten

Voor 6 personen:

  • 300 g witte chocolade
  • 50 g vloeibare room
  • 2 el suiker
  • 3 eieren
  • 2 gekonfijte gemberbollen

Laat de chocolade au bain-marie smelten. Klop de room samen met de suiker stijf en voeg bij de chocolade. Klop het eiwit stijf en spatel voorzichtig door de chocolademousse. Vul glazen kommetjes voor de helft met de mousse. Snij de gemberbollen in fijne strookjes en leg wat gember op de mousse. Vul de glaasjes bij en leg nog wat gember in stervorm bovenop de mousse. Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.

Bereidingstijd: 20 minuten plus 4 uur laten rusten.

Laat de chocolade au bain-marie smelten. Klop de room samen met de suiker stijf en voeg bij de chocolade. Klop het eiwit stijf en spatel voorzichtig door de chocolademousse. Vul glazen kommetjes voor de helft met de mousse. Snij de gemberbollen in fijne strookjes en leg wat gember op de mousse. Vul de glaasjes bij en leg nog wat gember in stervorm bovenop de mousse. Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.Bereidingstijd: 20 minuten plus 4 uur laten rusten.