
Witloofbladeren met krabsalade
14-06-2011, 09:23
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:13
Een explosie aan smaken op slechts één witloofblad.
Een explosie aan smaken op slechts één witloofblad.
Voor 4 personen
12 grote witloofbladeren
200 g krabvlees
1 sjalot
2 el mayonaise
1 el room
20 ml cognac
50 g grofgehakte pistachenoten
2 pruimen
cayennepeper
Bereiding
1. Was de witloofbladeren en dep droog. Pel de sjalot en hak zeer fijn.
2. Meng de sjalot, het krabvlees, de mayonaise, de room en de cognac. Voeg zout en een snuifje cayennepeper toe.
3. Verdeel deze bereiding over de witloofbladeren en bestrooi met pistachenoten.
4. Was de pruimen, ontpit ze en snijd in fijne plakjes. Verdeel over de krabsalade en dien op.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier