Witloofbladeren met krabsalade

67e292ebba272fc4c9a413ec79009c9a

Een explosie aan smaken op slechts één witloofblad.

Een explosie aan smaken op slechts één witloofblad.

Voor 4 personen

12 grote witloofbladeren

200 g krabvlees

1 sjalot

2 el mayonaise

1 el room

20 ml cognac

50 g grofgehakte pistachenoten

2 pruimen

cayennepeper

Bereiding

1. Was de witloofbladeren en dep droog. Pel de sjalot en hak zeer fijn.

2. Meng de sjalot, het krabvlees, de mayonaise, de room en de cognac. Voeg zout en een snuifje cayennepeper toe.

3. Verdeel deze bereiding over de witloofbladeren en bestrooi met pistachenoten.

4. Was de pruimen, ontpit ze en snijd in fijne plakjes. Verdeel over de krabsalade en dien op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content