Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 2 stronken witloof
  • 5 wortels
  • peper en zout
  • 1 ui
  • 50 g boter
  • 100 g verse kaas (kwark)
  • 1 bosje korianderblaadjes

De wortels en de ui schoonmaken, grof snijden en stoven in boter. Kruiden met peper en zout en mixen. De verse kaas en één eetlepel gehakte korianderblaadjes toevoegen. Het witloof wassen. De blaadjes verwijderen en droogdeppen. De wortelpuree met behulp van een spuitzak in de blaadjes spuiten. Versieren met korianderblaadjes.

De wortels en de ui schoonmaken, grof snijden en stoven in boter. Kruiden met peper en zout en mixen. De verse kaas en één eetlepel gehakte korianderblaadjes toevoegen. Het witloof wassen. De blaadjes verwijderen en droogdeppen. De wortelpuree met behulp van een spuitzak in de blaadjes spuiten. Versieren met korianderblaadjes.