250 g wilde rijst

1 krop broccoli

200 g sluimerwten

2 sjalotten

2 tenen knoflook

3 cm verse gember

2 el olijfolie

12 kwarteleitjes

100 g pecannoten

peper van de molen en fleur de sel

Bereidingswijze:

Kook de wilde rijst gaar in gezouten water en giet af. Laat afkoelen. Blancheer intussen de groenten in gezouten water. Verfris onder koud stromend water. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snij de sluimerwten in reepjes. Hak de sjalotten, knoflook en gember fijn en fruit in de olijfolie. Kook de kwarteleitjes 4 minuten in gezouten water. Spoel onder koud stromend water, pel en snij in tweeën. Hak de pecannoten grof. Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid met fleur de sel.

250 g wilde rijst1 krop broccoli200 g sluimerwten2 sjalotten2 tenen knoflook3 cm verse gember2 el olijfolie12 kwarteleitjes100 g pecannotenpeper van de molen en fleur de selBereidingswijze:Kook de wilde rijst gaar in gezouten water en giet af. Laat afkoelen. Blancheer intussen de groenten in gezouten water. Verfris onder koud stromend water. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snij de sluimerwten in reepjes. Hak de sjalotten, knoflook en gember fijn en fruit in de olijfolie. Kook de kwarteleitjes 4 minuten in gezouten water. Spoel onder koud stromend water, pel en snij in tweeën. Hak de pecannoten grof. Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid met fleur de sel.