Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 sneetjes rozijnenbrood
  • 1 ei
  • 1 dl melk
  • 1,5 dl Tongerlo Dubbel Bruin 6°
  • 4 eetlepels boter
  • 4 bolletjes walnootroomijs
  • poedersuiker

Klop het ei, de melk en het bier in een mengkom. Snijd het rozijnenbrood in driehoekjes en laat ze goed doorweken in het beslag. Verhit de boter in een antikleefpan en bak hierin het rozijnenbrood langs weerszijden mooi goudbruin. Schep een bolletjes ijs op elk dessertbord en schik er de wentelteefjes rond. Bestrooi ze met poedersuiker.

Tip: Je kunt de borden ook nog met mooi oranje boomtomaatjes versieren.

Bereidingstijd: 10 minuten

Klop het ei, de melk en het bier in een mengkom. Snijd het rozijnenbrood in driehoekjes en laat ze goed doorweken in het beslag. Verhit de boter in een antikleefpan en bak hierin het rozijnenbrood langs weerszijden mooi goudbruin. Schep een bolletjes ijs op elk dessertbord en schik er de wentelteefjes rond. Bestrooi ze met poedersuiker.Tip: Je kunt de borden ook nog met mooi oranje boomtomaatjes versieren.Bereidingstijd: 10 minuten