Wentelteefjes met walnootijs

Ondersteunend beeld dat geen deel uitmaakt van dit recept. © iStock
  • Moeilijkheid

In 10 minuten zet je dit lekkere dessert op tafel. Geen stress.

Voor 4 personen

4 sneetjes rozijnenbrood

1 ei

1 dl melk

1,5 dl Tongerlo Dubbel Bruin 6Ā°

4 eetlepels boter

4 bolletjes walnootroomijs

poedersuiker

Bereiding

1. Klop het ei, de melk en het bier in een mengkom. Snijd het rozijnenbrood in driehoekjes en laat ze goed doorweken in het beslag.

2. Verhit de boter in een antikleefpan en bak hierin het rozijnenbrood langs weerszijden mooi goudbruin.

3. Schep een bolletjes ijs op elk dessertbord en schik er de wentelteefjes rond. Bestrooi ze met poedersuiker.

Tip: Je kunt de borden ook nog met mooi oranje boomtomaatjes versieren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content