Warme verse geitenkaas met frambozen, spek en broodkorstjes

  • Moeilijkheid

Warme verse geitenkaas met frambozen, spek en broodkorstjes
© © Tony Le Duc

Voor 4:

100 g gerookt spek

3 kleine sneden witbrood

boter

180 g verse geitenkaas

een handvol rode zuring

20 verse frambozen

2 dl koolzaadolie

5 el balsamicoazijn

een mespunt geplette knoflook

zwarte peper en grof zeezout

Bak het spek krokant, laat het uitlekken. Snij het brood in dobbelstenen en bak het krokant in boter. Laat het uitlekken. Prak de geitenkaas met een vork op de borden en zet 2 min in een oven van 200°C. Haal nadien meteen uit de oven en werk de borden af met spek, broodkorstjes, rode zuring en frambozen. Meng olie en azijn met look en peper en zout en lepel over de borden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content