Warme ganzenlever met rabarber

Voor 6:

Voor 6:

1 hele rauwe ganzenlever van 600-700 g

1 dl port

200 g rabarber

1 kl poedersuiker

peper en zout

Spoel de rabarberstelen schoon, schil ze en snij ze in stukjes van 10 cm. Doe ze in een koekenpan, schenk er 10 cl water bij en laat 15 minuten afgedekt sudderen. Strooi er na het koken suiker over. Hou warm. Snij de ganzenlever in 6 plakken. Bestrooi met peper en zout.

Bak de plakken ganzenlever aan weerszijden 3 minuten op hoog vuur. Schep de rabarber op de borden en leg de plakken ganzenlever erop. Schenk de port in de koekenpan en deglaceer het kookvocht van de ganzenlever. Vermeng met een houten lepel. Giet uit over de ganzenlever en dien op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content