Ingrediënten

Voor 4:

Mascarponesaus:

  • 250 g mascarpone
  • 2 eieren
  • 2 cl amandellikeur (Amaretto of Amarguinha)
  • 10 g vanillesuiker
  • room en suiker (facultatief)

Vruchtensalade:

  • banaan
  • citrusfruit
  • appel
  • peer
  • en andere seizoenvruchten

Mix alle ingrediënten tot een homogene massa. Voeg, naargelang van de gewenste dikte en eigen smaak, room en suiker toe. Plaats het mengsel in de koelkast.

Maak een vruchtensalade volgens uw smaak en volgens het seizoen, en overgiet met de koude mascarponesaus.

Mix alle ingrediënten tot een homogene massa. Voeg, naargelang van de gewenste dikte en eigen smaak, room en suiker toe. Plaats het mengsel in de koelkast. Maak een vruchtensalade volgens uw smaak en volgens het seizoen, en overgiet met de koude mascarponesaus.