Vitello Tonnato
Een recept van ‘Sid Frisjes’ van de blog Coolinary.
Een recept van ‘Sid Frisjes’ van de blog Coolinary.
200 ml verse mayonaise
1 blikje (200 gr) tonijn in eigen nat, uitgelekt
2 el kleine kappertjes
2 Ã 3 ansjovisfilets
1 el fijngehakte peterselie
Peper, zout, citroensap naar smaak
optioneel olijfolie
Alle ingrediënten met een staafmixer tot een mooi egale massa mixen. De tonijnmayonaise naar eigen smaak bijkruiden met peper, zout en citroensap. Heb je de saus graag ietsje lopender, meng er dan een eetlepel goede olijfolie onder (eea zal afhangen van je basismayonaise)
Bord creatief afwerken met de fijne tranches kalfsvlees, tonijnmayo (niet overdrijven), kappertjes en rucola. Ook lekker op een broodje voor de lunch trouwens!
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier