Ingrediënten - voor 4:

een klontje zachte boter voor de ramequins

400 g witvisfilets (bv. kabeljauw)

1 ei, 2 el room

geraspte schil en sap van 1/2 citroen

2 el gesnipperde bieslook, 100 g zure room

4 el kaviaar

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet vier ramequins in met boter.

Spoel de visfilets, dep droog en snij in blokjes. Pureer de vis met het ei, de room, de geraspte citroenschil en het citroensap. Kruid met peper en zout.

Voeg de gesnipperde bieslook toe aan de gepureerde vis en verdeel over de ramequins. Strijk het oppervlak glad en zet de ramequins in een diepe bakplaat. Giet er water bij tot de ramequins voor een derde onderstaan en bak de visflans 30 minuten in de oven.

Klop de zure room los en strijk in een dun laagje over de borden.

Draai de visflans uit op de zure room. Werk af met de kaviaar en serveer.

Ingrediënten - voor 4:een klontje zachte boter voor de ramequins400 g witvisfilets (bv. kabeljauw)1 ei, 2 el roomgeraspte schil en sap van 1/2 citroen2 el gesnipperde bieslook, 100 g zure room4 el kaviaarBereidingswijze:Verwarm de oven voor op 180°C. Vet vier ramequins in met boter.Spoel de visfilets, dep droog en snij in blokjes. Pureer de vis met het ei, de room, de geraspte citroenschil en het citroensap. Kruid met peper en zout. Voeg de gesnipperde bieslook toe aan de gepureerde vis en verdeel over de ramequins. Strijk het oppervlak glad en zet de ramequins in een diepe bakplaat. Giet er water bij tot de ramequins voor een derde onderstaan en bak de visflans 30 minuten in de oven.Klop de zure room los en strijk in een dun laagje over de borden.Draai de visflans uit op de zure room. Werk af met de kaviaar en serveer.