Ingrediënten

  • 800 gram tarbotfilet
  • 200 gram Ganda ham
  • 2 kg tuinbonen
  • 2 dl kippenbouillon
  • 100 gram luzerne
  • 250 gram boter

Haal de tuinbonen uit de peul en kook ze. Verwijder het vliesje en warm de bonen weer op met 50 gram boter en 1 dl water. Voor de saus meng je de kippenbouillon met de rest van de boter. Bak vervolgens de tarbot en snijd deze in fijne plakjes. Leg de plakjes tarbot op elkaar, met telkens een schijfje Ganda ham ertussen. Plaats dit geheel in de oven. Snijd één plakje Ganda ham (ongeveer 3 millimeter dik) in blokjes. Schik de tarbot in het midden van het bord, strooi de blokjes ham en de tuinbonen errond. Overgiet de tarbot met de saus en versier met wat luzerne.

Haal de tuinbonen uit de peul en kook ze. Verwijder het vliesje en warm de bonen weer op met 50 gram boter en 1 dl water. Voor de saus meng je de kippenbouillon met de rest van de boter. Bak vervolgens de tarbot en snijd deze in fijne plakjes. Leg de plakjes tarbot op elkaar, met telkens een schijfje Ganda ham ertussen. Plaats dit geheel in de oven. Snijd één plakje Ganda ham (ongeveer 3 millimeter dik) in blokjes. Schik de tarbot in het midden van het bord, strooi de blokjes ham en de tuinbonen errond. Overgiet de tarbot met de saus en versier met wat luzerne.