Ingrediënten

Nodig voor 4:

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 120 g vijgencompote
  • 80 g marsepein
  • munt
  • verse vijgen
  • 3 dl room
  • 1 vanillestokje
  • 1 eetlepel suiker

Bedek de bladerdeeg met de uitgerolde marsepein, doe er de vijgencompote op en bak het taartje gedurende een 20 tal minuten in een oven van 200°C. Kook de room, vanillestok en de suiker tot een crème. Dresseer het taartje op de borden werk af met vanille-ijs, de vanille crème, munt en een verse vijg.

Bedek de bladerdeeg met de uitgerolde marsepein, doe er de vijgencompote op en bak het taartje gedurende een 20 tal minuten in een oven van 200°C. Kook de room, vanillestok en de suiker tot een crème. Dresseer het taartje op de borden werk af met vanille-ijs, de vanille crème, munt en een verse vijg.