• Home
    • zone
    • Meest recent
    • Opinie
    • Mode
    • Beauty
    • Wonen
    • Reizen
    • Culinair
    • Recepten
    • Maatschappij
    • Wedstrijden
    • Acties
    • Puzzelclub
    • Knack Club
    • Archief
    • Het magazine
    • Voordelen abonnees
    • Abonneren
  • Het magazine
  • Voordelenvoor abonnees
  • Abonneren
    • Mijn registratie beheren
    • Mijn nieuwsbrieven beheren
    • Wachtwoord wijzigen
    • Toegang via sociale media
    • Lees later
    • Mijn abonnement beheren
    • Mijn abonnement koppelen
    • Abonneren
    • Voordelen voor abonnees
    • Hulp nodig?
    • Afmelden
    • Nieuws
    • Lifestyle
    • Entertainment
    • Economie
    • Style
    • Geld
    • Beurs
    • KanaalZ
    • Technologie
    • Sport
    • Plusmagazine

      Vijf voorgerechten in minder dan 20 minuten op tafel

      • 06/04/16 om 10:58
      • Bijgewerkt om 16:14

      Tijdens werkdagen blijft er doorgaans weinig tijd over om een voorgerecht te bereiden. Met deze eenvoudige recepten lukt het wel. In minder dan 20 minuten tover je een lekkere bordje met rammenas, geitenkaas, bloemkool, mozzarella of sint-jakobsnoten als hoofdingrediënt op tafel.

      Vijf voorgerechten in minder dan 20 minuten op tafel
      © /

      Het recept: Mozzarella met artisjokken en citroenvinaigrette

      Het recept: Bloemkoolsalade met ansjovis en kappers

      Het recept: Sint-jakobsnoten met citroen-saffraansaus

      Het recept: Rammenasslaatje met scheuten

      Het recept: Gebakken geitenkaas met tapenade

      Recepten

      Filters Reset

      Meest gelezen culinair

      TikTok verovert de culinaire wereld: waarom ook jij de app zou moeten leren kennen
      Nieuwe trend: de horecawandeling
      Winters veggie voor beginners: recepten voor elke dag
      Italië en Slovenië maken ruzie over balsamico-azijn
      Daarom eten we een dessert nadat we eigenlijk al genoeg hebben
      Wat eten we vandaag? Het weekmenu van 1 maart

      Maart! Dat betekent dat die wintervoorraad stilaan opgekookt mag worden. Die laatste pompoenen draaien we in een soep, bonen en andere gedroogde producten zorgen voor de bite en wie geluk heeft, kan al enkele kropjes kraakverse veldsla bemachtigen. Smakelijk!

      Meest gelezen

      TikTok verovert de culinaire wereld: waarom ook jij de app zou moeten leren kennen
      Ontdek de meerdaagse fietsroutes in Denemarken, Zweden en Noorwegen
      Nieuwe fietsroute rondom het volledige Gardameer bijna klaar voor de opening
      In beeld: vijftien van de mooiste amfitheaters en antieke theaters in de wereld
      Gouden raad van iemand die leeft zonder spijt: 'Eenden vliegen in groep, arenden alleen'

      Partner Content

      Knack Weekend Partner Content biedt be­drij­ven, or­ga­ni­sa­ties en over­he­den de toe­gang tot het net­werk van Knack Weekend. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

      Deze week in Knack Weekend

      Nieuwe start: de mode herlanceert zichzelf

      Abonneer nu

      Nieuwsbrief

      Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox

      Inschrijven Aanmelden / registreren

      Volg ons

      FR
      FR
      Adverteren Contact Copyright Disclaimer Privacy Policy Cookie instellingen Ontvang webnotificaties

      © 2021 Roularta Media Group
      Alle rechten voorbehouden.