Ingrediënten

Voor 4:

  • 800 g filets van victoriabaars
  • 1 courgette
  • 4 grote tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 middelgrote nieuwe aardappelen
  • Provençaalse kruiden
  • kruidenboter

Kook de aardappelen 15 minuten in gezouten water en bak ze in boter of olijfolie. Versnijd de tomaten, courgette en knoflook en kruid met peper en zout. Wok de groenten in olijfolie. Kruid de vis met Provençaalse kruiden en gemalen peper.

Rooster de vis in een grillpan of op de barbecue. Dien de vis op met gewokte groenten en gebakken aardappelen. Leg een plakje koelkastkoude kruidenboter op de victoriabaars.

Kook de aardappelen 15 minuten in gezouten water en bak ze in boter of olijfolie. Versnijd de tomaten, courgette en knoflook en kruid met peper en zout. Wok de groenten in olijfolie. Kruid de vis met Provençaalse kruiden en gemalen peper. Rooster de vis in een grillpan of op de barbecue. Dien de vis op met gewokte groenten en gebakken aardappelen. Leg een plakje koelkastkoude kruidenboter op de victoriabaars.