Voor 4:

2 kleine sjalotten

1 zoete appel naar keuze

3 takken basilicum

12 sprieten bieslook

2 sneden wit brood (zonder korsten)

Olijfolie

150 g verse geitenkaas (type Chavroux)

5 el olijfolie

zwarte peper en zout

eventueel toast

Snij de sjalot en de appel in kleine dobbelstenen van 3 mm dik. Hak de verse kruiden fijn. Snij het brood in dobbelstenen van 5 mm dik. Bak ze goudbruin in olijfolie.

Meng, met een vork, de geitenkaas met de olijfolie, en kruid met peper en zout. Meng vervolgens de sjalot, de appel en de kruiden eronder en vlak voor het serveren de croutons (anders worden die wak). Hou een deel van de sjalot, bieslook en croutons apart.

Doe in een grote lage metalen ring op de borden en duw goed aan. Strooi bovenop een beetje bieslook, sjalot en croutons. Verwijder de ring en werk de borden af met olijfolie. Serveer eventueel met toast.

Voor 4: 2 kleine sjalotten1 zoete appel naar keuze3 takken basilicum12 sprieten bieslook2 sneden wit brood (zonder korsten)Olijfolie150 g verse geitenkaas (type Chavroux)5 el olijfoliezwarte peper en zouteventueel toastSnij de sjalot en de appel in kleine dobbelstenen van 3 mm dik. Hak de verse kruiden fijn. Snij het brood in dobbelstenen van 5 mm dik. Bak ze goudbruin in olijfolie.Meng, met een vork, de geitenkaas met de olijfolie, en kruid met peper en zout. Meng vervolgens de sjalot, de appel en de kruiden eronder en vlak voor het serveren de croutons (anders worden die wak). Hou een deel van de sjalot, bieslook en croutons apart.Doe in een grote lage metalen ring op de borden en duw goed aan. Strooi bovenop een beetje bieslook, sjalot en croutons. Verwijder de ring en werk de borden af met olijfolie. Serveer eventueel met toast.