Voor 4:

1 groene, 1 gele en 1 rode paprika

olijfolie

350 g zalmfilet

Boter

peper en zout

150 g verse geitenkaas (type Chavroux)

5 el olijfolie

zwarte peper

fijngesneden bieslook

eventueel toast

Blaker de paprika's een voor een zwart met een gasbrander of in open vuur. Doe ze in een kom, dek af met huishoudfolie en laat gedurende 10 min. staan zodat het vruchtvlees enigszins gaart. Wrijf nadien onder koud stromend water het zwart vel eraf. Ontpit de papirka's. Duw met een kleine metalen ring cirkels (ca. 3 cm diameter) uit het vruchtvlees, leg ze op een met olijfolie ingevette bakplaat en zet gedurende 10 min. in een oven van 200°C. Laat nadien afkoelen.

Bak de zalmfilet net gaar in boter, kruid met peper en zout.

Prak de geitenkaas fijn en meng met olijfolie en zwarte peper.

Maak torentjes met afwisselend paprika en geitenkaas. Prak de zalm grof met een vork en leg tegen de torentjes. Werk af met fijngesneden bieslook. Serveer eventueel met toast.

Voor 4: 1 groene, 1 gele en 1 rode paprikaolijfolie350 g zalmfiletBoterpeper en zout150 g verse geitenkaas (type Chavroux)5 el olijfoliezwarte peperfijngesneden bieslookeventueel toastBlaker de paprika's een voor een zwart met een gasbrander of in open vuur. Doe ze in een kom, dek af met huishoudfolie en laat gedurende 10 min. staan zodat het vruchtvlees enigszins gaart. Wrijf nadien onder koud stromend water het zwart vel eraf. Ontpit de papirka's. Duw met een kleine metalen ring cirkels (ca. 3 cm diameter) uit het vruchtvlees, leg ze op een met olijfolie ingevette bakplaat en zet gedurende 10 min. in een oven van 200°C. Laat nadien afkoelen.Bak de zalmfilet net gaar in boter, kruid met peper en zout.Prak de geitenkaas fijn en meng met olijfolie en zwarte peper.Maak torentjes met afwisselend paprika en geitenkaas. Prak de zalm grof met een vork en leg tegen de torentjes. Werk af met fijngesneden bieslook. Serveer eventueel met toast.