Verse geitenkaas in zwarte krentjes gerold, op een gekarameliseerd schijfje appel, met rauwe appelslierten en frambozenvinaigrette

Voor 4:

Voor 4:

4 geitenkaasjes in krentjes gerold

2 golden appels

1 lepel frambozensap

2 dl gewone vinaigrette

1 lepel suiker

klontje boter

Snij de kaasjes horizontaal door en leg ze op een geboterde plaat, krentenzijde naar boven. Laat ze zachtjes warmen onder de grill. Schil ondertussen de appel en snij er vier ringen af die in boter en suiker gebakken worden. Schaaf de overige appel in fijne reepjes, die met citroensap, suiker en frambozenvinaigrette gemengd worden. Schik de gebakken schijf appel midden op het bord, leg er de lauwe geitenkaasjes bij en strooi de appelsliertjes er op. Werk het bord af met de frambozenvinaigrette, snuifje kaneel of gedroogd en gemalen peperkoek.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content