Verrassingsgehakt

© Getty
Voor 2 personen
  • 200 g varkensgehakt
  • 2 plakjes kaas
  • 1 ei
  • 1 kop cornflakes
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • paneermeel
  • paprikapoeder
  • peper, zout
Bereiding
  1. Verkruimel de cornflakes. Meng het gehakt met het ei, 2/3 van de cornflakes, zout en flink wat peper en paprika. Maak 8 platte schijven van het mengsel.
  2. Snij 4 dunne plakjes van de ui en de tomaat. Leg op de helft van de schijven een plakje ui, kaas en tomaat en leg de andere schijven erbovenop. Knijp de randen goed dicht.
  3. Voeg de overgebleven cornflakes bij het paneermeel. Paneer de schijven licht en bak ze gaar.

Voorbereiding: 10 minuten. Bereiding: 10 minuten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content