Ingrediënten

Voor 4:

  • 1,5 tl versgeraspte gember
  • 1 fijngehakte teen knoflook
  • 2 dl arachideolie
  • 4 el sherryazijn
  • peper en zout
  • 6 maatjesharingen
  • 1 gele of roze pompelmoes
  • bieslook
  • koriander

Meng de versgeraspte gember, knoflook, olie en azijn onder elkaar. Kruid met peper en zout. Schik de maatjes naast elkaar op 4 borden. Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snij de partjes vantussen de vliezen. Schik deze tussen de maatjes.

Lepel de vinaigrette over de maatjes en werk af met bieslook en koriander. Eindig met een draai van de pepermolen.

Meng de versgeraspte gember, knoflook, olie en azijn onder elkaar. Kruid met peper en zout. Schik de maatjes naast elkaar op 4 borden. Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snij de partjes vantussen de vliezen. Schik deze tussen de maatjes. Lepel de vinaigrette over de maatjes en werk af met bieslook en koriander. Eindig met een draai van de pepermolen.