Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 l melk
  • 150 g suiker
  • 1 pakje vanillesuiker
  • kaneelpoeder
  • 4 sneden rozijnenbrood
  • 5 eierdooiers
  • zout
  • boter
  • bruine suiker
  • elixer d'Anvers
  • roomijs

Verwarm de melk met de helft van de suiker, de vanillesuiker en het kaneelpoeder. Dompel er de sneden rozijnenbrood in. Klop de eieredooiers los met de rest van de suiker en wat zout. Dompel er het brood in. Bak in boter en bestrooi met bruine suiker. Besprenkel met elixer d'Anvers en serveer met roomijs.

Verwarm de melk met de helft van de suiker, de vanillesuiker en het kaneelpoeder. Dompel er de sneden rozijnenbrood in. Klop de eieredooiers los met de rest van de suiker en wat zout. Dompel er het brood in. Bak in boter en bestrooi met bruine suiker. Besprenkel met elixer d'Anvers en serveer met roomijs.