Ingrediënten

Voor 4:

  • 3 eieren
  • 4 dikke sneden witbrood (2 cm)
  • 3 dl volle melk
  • boter
  • mespunt kaneelpoeder
  • mespunt vanillepoeder
  • donkere kandijsuiker
  • vanille-ijs

Klop de eieren los in een kom. Leg het brood eerst in de melk en dompel het nadien langs beide kanten in de eierstruif.

Smelt boter in een pan en bak het verloren brood langs beide kanten goudbruin. Kruid licht met kaneel en vanille.

Schik op borden, bestrooi royaal met donkere kandijsuiker en serveer met vanille-ijs.

Klop de eieren los in een kom. Leg het brood eerst in de melk en dompel het nadien langs beide kanten in de eierstruif. Smelt boter in een pan en bak het verloren brood langs beide kanten goudbruin. Kruid licht met kaneel en vanille. Schik op borden, bestrooi royaal met donkere kandijsuiker en serveer met vanille-ijs.