Veelkleurig duizendblad van geitenkaas en paprika

  • Moeilijkheid

Voor 6 personen:

1 rode paprika

1 groene paprika

1 gele paprika

1 oranje paprika

kalfsfond

olijfolie

250 g verse geitenkaas

5 el olijfolie met basilicum

grofgemalen zwarte peper

fleur de sel de Camargue

Snij de paprika’s in vier en schil ze. Kook ze in ongeveer 15 minuten beetgaar in kalfsfond en laat uitlekken. Steek er per kleur 18 rondjes uit en laat afkoelen. Bak ze goudbruin in olijfolie. Meng de geitenkaas met de olijfolie en kruid met peper en zout. Laat enkele uren rusten in de koelkast. Maak op zes borden torentjes met afwisselend de geitenkaas en telkens twee plakjes van elke kleur paprika. Werk af met een streepje fruitige olijfolie.

Recept: Jan Demonie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content