Voor 4:
450 g varkenslapjes
3 el tandoorikruiden
peper en zout
1 paksoi
2 groene paprika’s
1 teen knoflook
zonnebloemolie
5 el gezouten pinda’s
3 el oestersaus
Snij het varkensvlees in repen van 1 cm breed. Bestrooi royaal met tandoorikruiden, peper en zout en meng goed door elkaar. Laat 10 minuten staan.
Maak de groenten schoon en snijd de paksoi in grove repen van 2 cm breed. Snij de paprika fijn. Pel de knoflook en hak fijn. Verhit olie in de wok en roerbak er het vlees 2 minuten in.
Voeg eerst de paprika toe en daarna in volgorde: de pinda’s, de paksoi en de knoflook. Roerbak nog 2 minuten. Kruid met oestersaus, peper en zout en serveer met brood, pasta, noedels of aardappelen naar keuze.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier