Varkensvlees tandoori met pinda’s, groene paprika en oestersaus

  • Moeilijkheid

Voor 4:

450 g varkenslapjes

3 el tandoorikruiden

peper en zout

1 paksoi

2 groene paprika’s

1 teen knoflook

zonnebloemolie

5 el gezouten pinda’s

3 el oestersaus

Snij het varkensvlees in repen van 1 cm breed. Bestrooi royaal met tandoorikruiden, peper en zout en meng goed door elkaar. Laat 10 minuten staan.

Maak de groenten schoon en snijd de paksoi in grove repen van 2 cm breed. Snij de paprika fijn. Pel de knoflook en hak fijn. Verhit olie in de wok en roerbak er het vlees 2 minuten in.

Voeg eerst de paprika toe en daarna in volgorde: de pinda’s, de paksoi en de knoflook. Roerbak nog 2 minuten. Kruid met oestersaus, peper en zout en serveer met brood, pasta, noedels of aardappelen naar keuze.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content