Voor 4:
350 g varkensfilet, in dunne lapjes
1 eiwit, 2 koffielepels Anco Sauzenbinder
Belolive Olijfolie Extra Vierge
Voor de saus: 7 cl kippenbouillon – 1 afgestreken kl sambal – 2 el citroensap – 1 kl Meli honing – 2 kl Heinz Sojasaus – 2 kl witte wijn
1 blik (200 g) Bonduelle Rode Kidneybonen, uitgelekt
schijfjes citroen en komkommer
Klop het eiwit en het bindmiddel in een kom en laat het vlees daarin 20 min. in de koelkast marineren. Verhit de olie in de wok en roerbak het vlees gedurende 2 min. Schep het vlees uit de wok en laat het uitlekken op keukenpapier. Veeg de wok schoon, verwarm hem opnieuw en doe er alle sausingrediënten in. Breng aan de kook, doe er het vlees en de bonen bij en roerbak nog een drietal minuten. Schep alles in een serveerschaal en versier met schijfjes citroen en komkommer.
Tip: serveer met torentjes Bosto Ready Rice Basmati.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier