© © Tony Le Duc

Ingrediënten

Voor 4:

  • 250 g champignons
  • boter
  • 250 g gekookte wijngaardslakken in kookvocht (type petit gris)
  • 2,5 dl room
  • witte peper en zout
  • sap van Â1/2 citroen
  • 4 el fijngehakte peterselie
  • 4 stuks varkensspiering van 2 cm dik

Bak champignons op hoog vuur in boter. Voeg slakken toe, draai het vuur lager en bak 2 minuten. Voeg room toe, laat zacht inkoken.

Kruid met peper, zout, citroensap en peterselie. Bak de spiering in boter. Serveer.

Bak champignons op hoog vuur in boter. Voeg slakken toe, draai het vuur lager en bak 2 minuten. Voeg room toe, laat zacht inkoken. Kruid met peper, zout, citroensap en peterselie. Bak de spiering in boter. Serveer.