Voor 4

10-tal takjes verse salie

1 tl zwarte peper

1 tl zeezout

1 tl honing

4 varkenslapjes, platgeslagen

4 sneetjes ham

2 el olijfolie

3 stengels rabarber, in stukjes gesneden

2cm verse gember

Verwarm de oven voor op 180°. Hak de helft vande salie fijn. Meng peper, zout, honing en de fijngehakte salie. Wrijf de varkenslapjeshiermee aan één kant in. Leg op elke ingezouten kant een sneetje ham. Leg daarop stukjes rabarber, de resterende salieblaadjes en fijngesneden gember en rol dicht. Bak 20 à 25 minuten in oven. Dien op.

Voor 410-tal takjes verse salie1 tl zwarte peper1 tl zeezout1 tl honing4 varkenslapjes, platgeslagen4 sneetjes ham2 el olijfolie3 stengels rabarber, in stukjes gesneden2cm verse gemberVerwarm de oven voor op 180°. Hak de helft vande salie fijn. Meng peper, zout, honing en de fijngehakte salie. Wrijf de varkenslapjeshiermee aan één kant in. Leg op elke ingezouten kant een sneetje ham. Leg daarop stukjes rabarber, de resterende salieblaadjes en fijngesneden gember en rol dicht. Bak 20 à 25 minuten in oven. Dien op.