Varkenskoteletten met rode wijn

© Getty

Nodig
  • 4 varkenskoteletten
  • 1 fles stevige rode wijn
  • 1 wortel
  • 1 sjalot
  • 2 el azijn
  • 2 el olie
  • peper en zout
  • 1 el verse tijm
  • 4 kruidnagels
  • 3 tenen knoflook
Bereidingswijze

Meng de wijn, azijn en olie. Kruid met peper, zout, kruidnagel, tijm en geplette knoflook. Maak de wortel en sjalot schoon, snij ze in stukken en doe ze bij de marinade. Kook de marinade even op en laat afkoelen.

Leg er de varkenskoteletten in en laat afgedekt enkele uren marineren. Zet de rest van de marinade op het vuur of de barbecue en laat inkoken.

Bak de varkenskoteletten op de barbecue en serveer met de ingekookte marinade.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content