Ingrediënten
Voor 4:
- 400 g tagliatelle (natuur of met tomaat)
- 1 varkenshaasje (± 500 g)
- 50 g boter
- 200 ml vloeibare room
- 1 el mosterd
- 2 el cognac
- 4 el groene peper in pekel
- peterselie
Kook de pasta in een grote hoeveelheid gezouten water met een scheutje olie. Snij het varkenshaasje in plakken van 1 cm. Kruid met peper en zout. Bak het vlees kort aan op een hoog vuur in 25 g boter (2 minuten aan elke kant). Leg de medaillons in een ovenschotel. Zet 10 minuten in de oven op 120°C.
Verwarm de rest van de boter. Voeg de groene peper, de room en 1 eetlepel van de vleesjus toe. Breng kort aan de kook. Meng er de mosterd en de cognac door. Laat 2 à 3 minuten sudderen. Breng op smaak.
Schep de pasta in warme borden. Overgiet met saus en schik er telkens 2 à 3 medaillons op. Kruid met peper en versier met peterselie.
Ontdek hier 25 snelle pasta gerechten