Ingrediënten

Voor 4:

  • 400 g tagliatelle (natuur of met tomaat)
  • 1 varkenshaasje (± 500 g)
  • 50 g boter
  • 200 ml vloeibare room
  • 1 el mosterd
  • 2 el cognac
  • 4 el groene peper in pekel
  • peterselie

Kook de pasta in een grote hoeveelheid gezouten water met een scheutje olie. Snij het varkenshaasje in plakken van 1 cm. Kruid met peper en zout. Bak het vlees kort aan op een hoog vuur in 25 g boter (2 minuten aan elke kant). Leg de medaillons in een ovenschotel. Zet 10 minuten in de oven op 120°C.

Verwarm de rest van de boter. Voeg de groene peper, de room en 1 eetlepel van de vleesjus toe. Breng kort aan de kook. Meng er de mosterd en de cognac door. Laat 2 à 3 minuten sudderen. Breng op smaak.

Schep de pasta in warme borden. Overgiet met saus en schik er telkens 2 à 3 medaillons op. Kruid met peper en versier met peterselie.

Ontdek hier 25 snelle pasta gerechten

Kook de pasta in een grote hoeveelheid gezouten water met een scheutje olie. Snij het varkenshaasje in plakken van 1 cm. Kruid met peper en zout. Bak het vlees kort aan op een hoog vuur in 25 g boter (2 minuten aan elke kant). Leg de medaillons in een ovenschotel. Zet 10 minuten in de oven op 120°C. Verwarm de rest van de boter. Voeg de groene peper, de room en 1 eetlepel van de vleesjus toe. Breng kort aan de kook. Meng er de mosterd en de cognac door. Laat 2 à 3 minuten sudderen. Breng op smaak. Schep de pasta in warme borden. Overgiet met saus en schik er telkens 2 à 3 medaillons op. Kruid met peper en versier met peterselie. Ontdek hier 25 snelle pasta gerechten