Varkenshaas met rapen en tijm

Fresh tenderloin of pork © Ondersteunend beeld dat geen deel uitmaakt van het recept.

Lekker met gratin dauphinois.

Lekker met gratin dauphinois.

Voor 4 personen

10 rapen

boter

snuif suiker

1 l groentebouillon

peper en zout

600 g varkenshaas

tijm

gratin dauphinois

Bereiding

1. Snijd de rapen in vieren, stoof glazig in boter. Bestrooi met suiker, voeg bouillon toe. Stoof gaar, voeg regelmatig bouillon toe. Kruid met peper en zout, voeg op het einde boter toe.

2. Bak de varkenshaas in boter, kruid met peper en zout, braad 12 minunten op 200 °C. Laat 5 minuten rusten.

3. Versnijd en schik op borden. Lepel de rapen rondom, werk af met tijm. Serveer met gratin dauphinois.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content