
Varkenshaas met rapen en tijm
10-06-2011, 15:49
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:33
Lekker met gratin dauphinois.
Lekker met gratin dauphinois.
Voor 4 personen
10 rapen
boter
snuif suiker
1 l groentebouillon
peper en zout
600 g varkenshaas
tijm
gratin dauphinois
Bereiding
1. Snijd de rapen in vieren, stoof glazig in boter. Bestrooi met suiker, voeg bouillon toe. Stoof gaar, voeg regelmatig bouillon toe. Kruid met peper en zout, voeg op het einde boter toe.
2. Bak de varkenshaas in boter, kruid met peper en zout, braad 12 minunten op 200 °C. Laat 5 minuten rusten.
3. Versnijd en schik op borden. Lepel de rapen rondom, werk af met tijm. Serveer met gratin dauphinois.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier