Varkenshaas met rapen en tijm

© Getty

Deze varkenshaas met rapen en tijm is lekker met gratin dauphinois of gebakken aardappelen.

Voor 4 personen
  • 10 rapen
  • boter
  • snuif suiker
  • 1 l groentebouillon
  • peper en zout
  • 600 g varkenshaas
  • tijm
  • gratin dauphinois
Bereiding
  1. Snijd de rapen in vieren, stoof glazig in boter. Bestrooi met suiker, voeg bouillon toe. Stoof gaar, voeg regelmatig bouillon toe. Kruid met peper en zout, voeg op het einde boter toe.
  2. Bak de varkenshaas in boter, kruid met peper en zout, braad 12 minunten op 200 °C. Laat 5 minuten rusten.
  3. Versnijd en schik op borden. Lepel de rapen rondom de varkenshaas, werk af met tijm. Serveer met gratin dauphinois of gebakken aardappelen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content