© Diane Hendrikx

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 8 gepelde kerstomaten

Marinade:

  • 2 dl water
  • 1 dl azijn
  • 300 g suiker
  • laurierblad
  • peperkorrels
  • 2 teentjes knoflook

Espuma:

  • 1 dl gevogeltefond
  • 2 dl room
  • 150 g comté, geraspt

Meng de ingrediënten voor de marinade en laat de tomaatjes minimaal 12 uur marineren. Breng room en gevogeltefond aan de kook, voeg geraspte kaas toe, zeef en giet in een spuitfles onder druk (3 patronen voor een fles van 2 dl). Rijg de tomaatjes aan spiesjes en serveer met kaasschuim.

Meng de ingrediënten voor de marinade en laat de tomaatjes minimaal 12 uur marineren. Breng room en gevogeltefond aan de kook, voeg geraspte kaas toe, zeef en giet in een spuitfles onder druk (3 patronen voor een fles van 2 dl). Rijg de tomaatjes aan spiesjes en serveer met kaasschuim.