enkele takjes rozemarijn

enkele takjes citroentijm

1 dl olijfolie

1 el gedroogde oregano

1 teen knoflook

4 tussenribstukken van 150 g elk

2 x handvol raketsla

1 rode ui

4 el pistachenoten

150 g blauwe kaas

peper van de molen en fijn zeezout

Bereidingswijze:

Haal de blaadjes van de rozemarijn- en tijmtakjes. Meng met de olijfolie, oregano en de geplette knoflook. Kruid het vlees met peper en giet er de marinade over. Laat 1 u. marineren. Bak het vlees naar smaak op een hete barbecue. Kruid met zout. Serveer met de raketsla, gesnipperde rode ui, pistachenoten en blauwe kaas.

enkele takjes rozemarijnenkele takjes citroentijm1 dl olijfolie1 el gedroogde oregano1 teen knoflook4 tussenribstukken van 150 g elk2 x handvol raketsla1 rode ui4 el pistachenoten150 g blauwe kaaspeper van de molen en fijn zeezoutBereidingswijze:Haal de blaadjes van de rozemarijn- en tijmtakjes. Meng met de olijfolie, oregano en de geplette knoflook. Kruid het vlees met peper en giet er de marinade over. Laat 1 u. marineren. Bak het vlees naar smaak op een hete barbecue. Kruid met zout. Serveer met de raketsla, gesnipperde rode ui, pistachenoten en blauwe kaas.