Ingrediënten

Dressing voor 4 - 6 personen:

  • 1,5 eetlepel witte wijnazijn
  • 0,5 theelepel zout
  • 0,5 theelepel versgemalen peper
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 dl extra vierge olijfolie
  • 1 eetlepel fijngehakte bieslook
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  • 1 eetlepel fijngehakte kervel

Meng de azijn, de mosterd, de peper en het zout.

Voeg, al kloppende met een garde, de olijfolie in een dun straaltje toe. Roer als laatste de fijngehakte kruiden erdoor.

Deze dressing is kunt u gebruiken als smaakmaker voor alle soorten gemengde salades.

TIP: U kunt naar hartelust variëren met kruiden, mits het maar verse, groene, zachte kruiden zijn.

Meng de azijn, de mosterd, de peper en het zout.Voeg, al kloppende met een garde, de olijfolie in een dun straaltje toe. Roer als laatste de fijngehakte kruiden erdoor.Deze dressing is kunt u gebruiken als smaakmaker voor alle soorten gemengde salades.TIP: U kunt naar hartelust variëren met kruiden, mits het maar verse, groene, zachte kruiden zijn.