Tortellini met broccoli en kruidenkaas

Tortellini met broccoli en kruidenkaas
© Getty Images

Pimp je kant-en-klare tortellini met een portie gezonde broccoli en geef ‘m een upgrade met een sausje van kruidenkaas.

Voor 4 personen

  • 500 g tortellini
  • 500 g broccoli
  • 1/4 l instantbouillon
  • 2 el tarwebloem
  • 2 el boter
  • 200 g roomkaas met kruiden

Bereiding

  1. Kook de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Blancheer intussen de broccoliroosjes 5 tot 7 minuten in 1/4 l instantbouillon. Bewaar de bouillon.
  3. Verhit de boter in een pan en roer de bloem door de boter. Giet de broccolibouillon bij de bloem, breng al roerend aan de kook en laat de saus 5 minuten doorkoken.
  4. Roer de roomkaas voorzichtig los in wat bouillon en roer het mengsel vervolgens door de saus. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  5. Schep de broccoli door de saus en overgiet de warme tortellini met de saus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content