Torentje van krab en gerookte zalm
Voor 4 personen:
Voor 4 personen:
150 g krabvlees
100 g plattekaas
2 stengels witte selder
1/2 Granny Smith-appel
1 stengel citroengras
citroensap
peper en zout
4 sneden gerookte zalm
Afwerking:
bieslook
curryvinaigrette (klassieke vinaigrette verrijkt met currypoeder)
De selder en het vruchtvlees van de appel in kleine blokjes snijden. De plattekaas, het krabvlees, het fijngesneden citroengras en wat citroensap toevoegen en alles mengen. Kruiden met versgemalen peper en zout. Op elk bord een metalen cilinder (of andere vorm) plaatsen en deze vullen met het krabmengsel. Alles goed aandrukken. De gerookte zalm in sliertjes snijden en over het krabmengsel verdelen. De vorm wegnemen. De torentjes versieren met bieslook en wat curryvinaigrette op de bordspiegels aanbrengen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier