Voor 6 personen:
6 boterraapjes
5 el ganzenvet
2 koffielepels oranjebloesemhoning
2 koffielepels fijngeplet korianderzaad
3 el verse korianderblaadjes
grofgemalen zwarte peper, fleur de sel de Camargue
180 g rauwe eendenlever
Steek cirkeltjes uit de raapjes en stoom ze beetgaar in 20 minuten. Laat even afkoelen en konfijt ze in ganzenvet met honing, korianderzaad, verse koriander, peper en zout tot ze rondom mooi gekleurd zijn. Snij elk torentje horizontaal in drie. Bak de eendenlever kort aan op hevig vuur, kruid met peper en zout en snij in 12 rondjes, even groot als de raapjes. Schik de torentjes (3 plakjes raap met daartussen 2 plakjes eendenlever) op de bordjes en werk af met een streepje koriandersaus.
Recept: Jan Demonie
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier