Ingrediënten

Voor 4:

  • 3 eieren
  • 2 blikken tonijn op olie
  • 1 ui
  • 2 dl olijfolie
  • peper en zout

Kook de eieren hard in 10 min. Laat de tonijn uitlekken en verdeel met een vork in grove stukken. Snij de ui in dunne ringen en doe bij de tonijn. Voeg de olijfolie toe en meng voorzichtig onder elkaar. Snij de hardgekookte eieren in de lengte in vieren en schik op de tonijnsla. Kruid met peper en zout. Geef er boerenbrood bij.

Kook de eieren hard in 10 min. Laat de tonijn uitlekken en verdeel met een vork in grove stukken. Snij de ui in dunne ringen en doe bij de tonijn. Voeg de olijfolie toe en meng voorzichtig onder elkaar. Snij de hardgekookte eieren in de lengte in vieren en schik op de tonijnsla. Kruid met peper en zout. Geef er boerenbrood bij.