Tonijn met ui, olijfolie en gekookt ei

d52f9a37197e5decc0ff4c1db0d2417c ©

Een boerenboterham met verse tonijnsalade, daar kan toch niemand aan weerstaan.

Een boerenboterham met verse tonijnsalade, daar kan toch niemand aan weerstaan.

Voor 4 personen

3 eieren

2 blikken tonijn op olie

1 middelgrote ui

2 dl olijfolie

peper en zout

boerenbrood

Bereiding

1. Kook de eieren hard in 10 min.

2. Laat de tonijn uitlekken. Prak het visvlees nadien met een vork in grove stukken. Snijd de ui in fijne ringen en doe bij de tonijn. Voeg de olijfolie toe en meng voorzichtig onder elkaar.

3. Snijd de hardgekookte eieren overlangs in vieren en leg op de tonijn. Kruid met peper en zout en serveer met boerenbrood.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content