Tonijn met ui, olijfolie en gekookt ei
14-06-2011, 09:22
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:11
Een boerenboterham met verse tonijnsalade, daar kan toch niemand aan weerstaan.
Een boerenboterham met verse tonijnsalade, daar kan toch niemand aan weerstaan.
Voor 4 personen
3 eieren
2 blikken tonijn op olie
1 middelgrote ui
2 dl olijfolie
peper en zout
boerenbrood
Bereiding
1. Kook de eieren hard in 10 min.
2. Laat de tonijn uitlekken. Prak het visvlees nadien met een vork in grove stukken. Snijd de ui in fijne ringen en doe bij de tonijn. Voeg de olijfolie toe en meng voorzichtig onder elkaar.
3. Snijd de hardgekookte eieren overlangs in vieren en leg op de tonijn. Kruid met peper en zout en serveer met boerenbrood.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier