Tonijn met prei, soja, geitenkaas en wasabi
Voor 2 personen:
Voor 2 personen:
1 schoongemaakte prei
boter
1 bakje sojascheuten
peper en zout
sojasaus
2 stuks tonijnfilet van 160 g elk
4 el verse geitenkaas
een mespuntje wasabi (Japanse groene mierikswortel, verkrijgbaar in oosterse speciaalzaken en in de meeste supermarkten)
Snij de prei in julienne, smelt boter in een pan en bak er de prei met de sojascheuten in gedurende 5 minuten. Kruid met peper, zout en sojasaus. Verhit boter in een pan en bak er op hevig vuur de tonijnfilets in aan, niet meer dan 2 minuten langs elke kant. Het vlees moet binnenin warm maar nog rauw zijn. Kruid flink met peper en zout. Meng ondertussen de geitenkaas met de wasabi en sojasaus. Kruid met peper en zout. Schik de groenten op de borden, leg er de vis op en lepel er de saus over en rond.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier