Voor 4 personen:
12 trostomaten
schilfers parmezaankaas
50 gram radijsscheutjes
2 versnipperde sjalotjes
een teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels zachte witte-wijnazijn
peper en zout
De trostomaten kort in kokend water dompelen, verfrissen in koud water en van de huid ontdoen. De tomaten met een tomatenmesje in zeer dunne plakken snijden. Het teentje knoflook pellen. Een slakom inwrijven met knoflook. De plakjes tomaat in de kom doen en bestrooien met versnipperde sjalot. De dressing samenstellen: olijfolie, witte-wijnazijn, peper en zout mengen en over de tomaten gieten. De tomaten in de dressing wentelen en een twintigtal minuten laten staan. Over vier borden verdelen, bestrooien met schilfers parmezaankaas en versieren met toefjes radijsscheuten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier