Voor 4:

2 grote tomaten, coeur de boeuf

4 tomaten van een ander ras

10 frambozen

3 el olijfolie

1 el frambozenazijn

1 vanillestok

Jamaicaanse peper en fleur de sel

125 g verse burrata (of mozzarella)

verse basilicum

Was alle tomaten en snij ze in fijne plakken met een vlijmscherp mes. Plet de frambozen in een kommetje. Voeg olijfolie, frambozenazijn, de inhoud van een geschraapte vanillestok, peper en zout toe en meng alles door elkaar tot een smeuïge vinaigrette.

Verdeel de tomaten over de borden en besprenkel met de frambozenvinaigrette. Werk af met plakjes grofgesneden burrata en enkele blaadjes verse basilicum.

Bereiding: 15'

Moeilijkheidsgraad: 1

Voor 4:2 grote tomaten, coeur de boeuf4 tomaten van een ander ras10 frambozen3 el olijfolie1 el frambozenazijn1 vanillestokJamaicaanse peper en fleur de sel125 g verse burrata (of mozzarella)verse basilicumWas alle tomaten en snij ze in fijne plakken met een vlijmscherp mes. Plet de frambozen in een kommetje. Voeg olijfolie, frambozenazijn, de inhoud van een geschraapte vanillestok, peper en zout toe en meng alles door elkaar tot een smeuïge vinaigrette.Verdeel de tomaten over de borden en besprenkel met de frambozenvinaigrette. Werk af met plakjes grofgesneden burrata en enkele blaadjes verse basilicum.Bereiding: 15'Moeilijkheidsgraad: 1