Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 dikke sneden toastbrood
  • olijfolie
  • 30 g sjalot
  • 1/2 teentje look
  • tijm
  • peper en zout
  • dragonblaadjes
  • 3 gepelde en ontpitte tomaten
  • 1 el wijnazijn
  • 2 kwarteleitjes

Compote van tomaat: sjalotjes in olijfolie fruiten zonder ze te kleuren. De gehakte tomten toevoegen en wat verse tijm. Laten stoven en op smaak brengen met wijnazijn, look, peper en zout en fijngesneden dragon. Het toastbrood cirkelvormig snijden en bakken langs beide zijden. Met de punt van een mes het toastje lichtjes uithollen. Opvullen met de afgekoelde compote en daarop een half gekookt kwarteleitje leggen.

Recept: Robert Wickerhoff

Compote van tomaat: sjalotjes in olijfolie fruiten zonder ze te kleuren. De gehakte tomten toevoegen en wat verse tijm. Laten stoven en op smaak brengen met wijnazijn, look, peper en zout en fijngesneden dragon. Het toastbrood cirkelvormig snijden en bakken langs beide zijden. Met de punt van een mes het toastje lichtjes uithollen. Opvullen met de afgekoelde compote en daarop een half gekookt kwarteleitje leggen.Recept: Robert Wickerhoff