Voor 4:

1 klein bosje verse kruiden (bv. kervel, bieslook, munt), 200 g roomkaas (bv. Philadelphia of St Môret), 12 sneden witbrood, 50 g zalmeitjes

Bereidingswijze:

Spoel de kruiden en zwier droog. Hak de blaadjes fijn, maar bewaar er enkele heel voor de afwerking. Plet de roomkaas met een vork en voeg de fijngehakte kruiden toe. Kruid met peper en zout. Schep de kruidenkaas in een spuitzak met gekartelde spuitmond en zet koel weg.

Rooster de sneden brood in een broodrooster of onder de ovengrill. Snij de toast in stervorm met behulp van een stervormige uitsteekvorm.

Bestrijk elke toast met kruidenkaas, leg er wat zalmeitjes op en werk af met de verse kruiden. Serveer.

Voor 4:1 klein bosje verse kruiden (bv. kervel, bieslook, munt), 200 g roomkaas (bv. Philadelphia of St Môret), 12 sneden witbrood, 50 g zalmeitjesBereidingswijze:Spoel de kruiden en zwier droog. Hak de blaadjes fijn, maar bewaar er enkele heel voor de afwerking. Plet de roomkaas met een vork en voeg de fijngehakte kruiden toe. Kruid met peper en zout. Schep de kruidenkaas in een spuitzak met gekartelde spuitmond en zet koel weg. Rooster de sneden brood in een broodrooster of onder de ovengrill. Snij de toast in stervorm met behulp van een stervormige uitsteekvorm.Bestrijk elke toast met kruidenkaas, leg er wat zalmeitjes op en werk af met de verse kruiden. Serveer.