Knack
Knack Weekend
Knack Focus
Weekend
  • Acties
  • Shop
  • Knack Club
Abonneer
  • Weekend
  • Lifestyle
    • Mode
    • Beauty
    • Design
    • Culinair
    • Reizen
  • Human Interest
  • Weekend tipt
    • Reizen
    • Culinair
    • Mode
    • Beauty
    • Eropuit
    • Design & architectuur
  • Weekend test
  • Hoofdzaken
  • 80 restauranttips van foodies
  • Podcast
  • Archief
  • Weekend
  • Lifestyle
  • Human Interest
  • Weekend tipt
  • Weekend test
  • Hoofdzaken
  • 80 restauranttips van foodies
  • Abonneer
  • Knack
  • Knack Weekend
  • Knack Focus
    • Mode
    • Beauty
    • Design
    • Culinair
    • Reizen
  • Human Interest
    • Reizen
    • Culinair
    • Mode
    • Beauty
    • Eropuit
    • Design & architectuur
  • Weekend test
  • Hoofdzaken
  • 80 restauranttips van foodies
  • Podcast
  • Archief
  • Acties
  • Shop
  • Knack Club
Abonneer

Toast met gebakken lente-ui en Saint-Maure

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

4 sneden toastbrood

boter

1 bos lente-ui

160 g Saint-Maure met askorst

peper en zout

Bak het toastbrood in boter. Wentel de schoongemaakte lente-ui even in de boter en leg rauw op de toast. Werk af met een plak kaas, kruid met peper en zout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Meest Gelezen

  1. Waar dineert de driesterrenchef? De favoriete adressen van Viki Geunes in Antwerpen en Knokke-Heist
  2. Pure producten en een nonchalante sfeer: in deze zaken tafelt slager Hendrik Dierendonck het liefst
  3. 'Niets doet vermoeden dat je hier fantastische pasta kan eten': de verscholen eetadressen van foodie Julie D'heygere
  4. 'In de liefde zijn we allemaal narcisten': seksuologe Chloé De Bie rekent af met clichés in nieuw boek
  5. Van Mexicaanse invloeden tot Oostendse grandeur: de West-Vlaamse eetadressen van chef Stijn Deschacht

Meest recent

13:57
7 idyllische reisbestemmingen met palmbomen in de hoofdrol
10:27
Van een Japans theehuis tot een overdekte markt: dit is het Parijs van ontwerpster Sofie Nieuwborg
10:20
'In de liefde zijn we allemaal narcisten': seksuologe Chloé De Bie rekent af met clichés in nieuw boek
06:06
Popcorncappuccino en mokkasoufflé: 30 recepten met koffie

Meer lezen, meer leven

Knack Weekend serveert je elke week het lekkerste eten, de boeiendste reizen en de knapste interieurs. Abonneer je nu om niets te missen.
ABONNEREN
€ 19,95 /maand

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ons design-, mode-, food- en ander nieuws

Inschrijven
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact & Info
  • AI: redactioneel charter Roularta Media Group

Weekend

  • Mode
  • Beauty
  • Design
  • Human Interest
  • Culinair
  • Recepten
  • Reizen
  • Opinies & columns

Rubrieken

  • Knack club
  • Knack shop
  • Knack cruises
  • Knack puzzelclub
  • Archief

Bekijk ook...

  • Artsenkrant
  • Data News Jobs
  • de Apotheker
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar.be
  • Immovlan.be
  • KW.be
  • Libelle
  • Regiotalent
  • Vakantieweb
  • Jobs bij Roularta

Partners

  • Blijf op de hoogte

Meer lezen, meer leven

Knack Weekend serveert je elke week het lekkerste eten, de boeiendste reizen en de knapste interieurs. Abonneer je nu om niets te missen.
ABONNEREN
€ 19,95 /maand
  • Partners:
  • Artsenkrant
  • Data News Jobs
  • de Apotheker
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar.be
  • Immovlan.be
  • KW.be
  • Libelle
  • Regiotalent
  • Vakantieweb
  • Jobs bij Roularta
Roularta Media Group Knack Weekend is een onderdeel van de Roularta Media Group

© 2023 Roularta Media Group Alle rechten voorbehouden

  • Copyright
  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie Instellingen

© 2023 Roularta Media Group
Alle rechten voorbehouden

CIM internet