Voor 4:

3 eierdooiers, 100 g suiker, 1 dl marsala, 500 g mascarpone, 30 lange vingers of andere boudoirkoekjes, 2 dl koude sterke koffie of espresso, cacaopoeder

Bereidingswijze:

Klop de eierdooiers op met de suiker en marsala. Voeg de mascarpone toe en meng goed onder elkaar. Leg de koekjes in een kom en giet er de koffie over. Haal de koekjes onmiddellijk uit de kom en leg één laag in een schaal. Schep daar de helft van de mascarpone op en beleg met een laag koekjes. Dek af met de rest van de mascarpone. Bestrooi rijkelijk met cacaopoeder en zet minstens 6 u. in de koelkast om op te stijven.

Voor 4: 3 eierdooiers, 100 g suiker, 1 dl marsala, 500 g mascarpone, 30 lange vingers of andere boudoirkoekjes, 2 dl koude sterke koffie of espresso, cacaopoederBereidingswijze:Klop de eierdooiers op met de suiker en marsala. Voeg de mascarpone toe en meng goed onder elkaar. Leg de koekjes in een kom en giet er de koffie over. Haal de koekjes onmiddellijk uit de kom en leg één laag in een schaal. Schep daar de helft van de mascarpone op en beleg met een laag koekjes. Dek af met de rest van de mascarpone. Bestrooi rijkelijk met cacaopoeder en zet minstens 6 u. in de koelkast om op te stijven.